Att bo i ett land där hamburgare är allas favoritmat och sedan åka på semester och ha all-inclusive hjälper inte min mage att bli mindre. Så dags för nya tag, ännu en gång. Började dagen med en promenad, när jag har gått nästan hela rundan tittar jag ut mot havet och ser delfiner! Ställer mig en stund och bara njuter, två delfiner i havet och även en ekorre och ödla mitt framför mig. Efter några minuter där fortsätter prommen och ser ytterligare tre delfiner. Dom simmade jättenära någon som åkte paddle-board, superhäftigt!! 
 
Har precis skrivit klart dagen uppgift med hjälp av mamsen som kan allt det där med barns säkerhet, tack mami! Ska gå till lektionen om mer än två timmar så har lite tid att slösa. Kanske även tar en snabbis ner på stan efter lektionen. Fixa lite saker och handla saker som jag glömde i lördags. 
 
Gårdagen blev riktigt slö, flera filmer och serier på rad. Avslutade dagen med att se nya favoritserien. SÅ spännande!! Sen la jag mig direkt efter, vid 10. Nu sitter jag och lyssnar på Paramore - Ain't it fun. Galet bra låt, precis som Lorde - Team. Låtarna som går på högvarv i lurarna just nu.. på tal om lurar, så har mitt nuvarande par också gått sönder. En sak jag alltså ska köpa idag är hörlurar. 7e paret i Amerika, roligt! 
 
xoxo mosen