Jag tog hjälp av Kilroy när jag skulle söka in. De har varit väldigt hjälpsamma och är snabba på att svara på mail när man undrar något. Efter ansökan var inskickad var det bara att vänta... Jag skickade även in hjälp om studiemedel till CSN för att kunna leva i USA i ett år.
 
Jag var helt säker på att jag skulle få beskedet hemskickat på posten men en kväll stod jag och lagade mat och som vanligt tittade jag igenom mobilen, går in på mailen och har fått av SBCC. BLIR HELT GALEN!! Jag har fått mitt preliminära besked och det är positivt, dom gratulerar mig till min plats och ber mig göra några saker för att hålla min plats. Nästa dag mailar Kilroy mig (de fick samma mail som mig) och hjälper mig med att kontakta CSN. Jag får CSN-beskedet bara några dagar efter, dock var det fel. Fick studiemedel fast till fel skola. Ringer till CSN och berättar vad som hänt och två dagar senare får jag nytt besked. Jag får studiemedel och det är till rätt skola. Kopierar alla papper och skickar till Kilroy för att dom ska skicka vidare till skolan och nu väntar jag på ännu ett besked.
 
Under tiden ska jag leta flyg, Kilroy hjälper till med detta också. Jag ska även anmäla mig till Wave Week - En introduktionsvecka. Man går runt på skolan, söker klasser, får reda på allt helt enkelt. Det finns tre veckor att välja mellan och jag lutar mot att välja den sista. Kommer åka dit i början av augusti. Alltså är det bara fyra månader kvar, SJUKT!! Bara två månader till bal, studen och födelsedag. Sen ska jag jobba HELA sommaren, förhoppningsvis.