Hej kompisar. Fantastiska nyheter, Marabou har gjort en choklad med Oreos i. Har inte ätit Oreos jättemycket men det är ju ganska gott och populärt här. Därför är det perfekt att familjen kommer hit så förhoppningsvis finns det att köpa så kan dom ju bara ta med lite.. 
 
Skolan är igång och det blir plugg direkt. Har redan fått flera uppgifter, gjorde en i måndags och ska göra resten nu. De ska vara inne nästa vecka men med tanke på att Film Festival-kursen börjar imorn så kommer jag vara ganska upptagen med den. Den pågår i 10 dagar, varje dag. Jag och Linnea går den tillsammans. Vi kommer gå på bio och events och sedan skriva recensioner om det. Läraren har varnat oss för att vi inte kommer ha mycket fritid vilket jag kan förstå. Denna kurs, på 10 dagar, är värd lika mycket som mina andra kurser som pågår i 15 veckor. Därför ska jag och Linnea försöka gå på så många saker som vi kan nu i helgen. Vi måste gå på minst 20 bio/event inom dessa 10 dagarna. Vi har redan bokat in 10-11 stycken i helgen och då har vi andra hälften att göra under en hel vecka. Fyrkantiga ögon kommer vi förmodligen ha efter detta.. Men det ska bli väldigt roligt och spännande! 
 
När denna kurs är slut ser mitt schema ut såhär
Måndag: Health, Satefy and Nutrition for Young Children 14:30-17:35
Tisdag: Personal Health Awareness 18:15-21:20
Onsdag: Child Growth and Development for Educators 14:30-17:35
 
Jag har alltså bara en lektion, tre dagar i veckan. Dock är alla tretimmars lektioner vilken inte är jätteroligt men man överlever eftersom alla lärare tar pauser. Det ska bli väldigt skönt att vara ledig både torsdag och fredag, dels för att kunna plugga och sen om vi åker på weekends kan vi åka på fredagarna eftersom alla är lediga då. 
 
Ikväll ska jag och Linnea på Opening Night, som jag tror bara är att vi ska gå på en bio.. Sen är det typ mingel och sånt men vi är under 21 och får därmed gå hem efter bion som småttingarna gör. Nu ska jag skriva uppgifter, heja Mosen.