Mosen är sjukt taggad på väldigt mycket!! Det är bara 22 dagar kvar till Australien, imorn är det bara tre veckor! Det betyder att om två veckor och tre dagar är alla mina finals över och man kan slappna av. Börja packa och allt annat som ska göras. HELT GALET. Dessutom ska jag, pappa och Eva-Lotta till Sydney några dagar. Längtar ihjäl mig till allt som kommer hända. Det kommer bli så himla underbart. Var på International Office idag och lämnade in mitt i20 för att få Travel Signature. Måste ha med det när jag flyger tillbaka så jag får komma in i landet haha. Försöker hitta en väska också, lite större som jag kan ha som handbagage och weekendbag. 
 
Linneas föräldrar kom hit i lördags, sååå glad för hennes skull men ganska avundsjuk. Fick direkt tänka - men snart! Snart så träffar jag pappa. Så denna veckan har hon fullt upp med dom. Jag borde ha fullt upp att skriva papers meen... gillar ju att ha press på mig så gör väl alla sex den sista kvällen. Nejdå, lovar att jag ska börja med en nu efter detta inlägg. 
 
På torsdag är det Thanksgiving, vilket betyder att vi är lediga på torsdag och fredag. Dessutom är jag alltid ledig på onsdagar så från tisdagkväll till måndagkväll har jag helg. Riktigt skönt. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Förhoppningsvis blir det iallafall Six Flags någon dag.. Lite plugg måste jag få in också. 
 
xoxo mosen som nu ätit tredje chokladen i adventskalendern